Hierbij nieuws  voor renovatie en asbestverwijdering in Daily Fresh Radish B.V.   waardoor het bedrijf verder verduurzaamd is en zich in de toekomst geen zorgen meer hoeft te maken over de asbest risico’s

Bij  kwekerij Daily Fresh Radish B.V.            worden er bedrijfsruimte’s van asbest gesaneerd op een gecertificeerde manier.

 

De asbest panelen daken en gevels zullen worden vervangen voor sandwichisolatie panelen welke voldoen aan de eisen van de huidige tijd  kwa isolatie en uitstraling.

Doordat deze bedrijfsruimtes compleet gerenoveerd worden kan  Daily Fresh Radish B.V.  er weer jaren tegen aan met een goede geisoleerde en asbest vrije bedrijfsruimte.

 

Doordat de asbest daken vervangen worden voor  geïsoleerde sandwichpanelen welke investering valt onder de EIA regeling wat weer gunstig uitpakt voor het financiële plaatje

Doordat er op dit moment goede subsidies voorhanden zijn is het zeker intressant om dit nu beet te pakken en niet te wachtten tot laatste moment wanneer dit verplicht is om alles gesaneerd te hebben.

Dan zullen ongetwijfeld de prijzen hoger zijn en de tijdsdruk wordt groter daar de bedrijven die dit kunnen dan vol zitten met werkzaamheden.