Over ons

ReyTec Innovation Projects

Glashelder in innovatie

Echte innovatie creëert waarde – voor u en voor uw klant. ReyTec Innovation Projects biedt u de toegevoegde waarde van efficiënte, toekomstgerichte maatwerkoplossingen voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze specialisatie is gebaseerd op diepe wortels in de traditionele kassenbouw en strekt zich uit van tuinbouw en utiliteitsbouw tot geavanceerde urban farming-projecten. Daarbij passen we state-of-the-art kassenbouwtechnieken toe voor ongeëvenaarde duurzaamheid en superieure kwaliteit.

Passie voor innovatie

Echte innovatie vraagt om een creatieve benadering, buiten de kaders denken en een focus op úw behoeften. In ReyTec Innovation Projects vindt u een flexibele, betrokken partner met passie voor innovatie en één glashelder doel: waarde creëren voor uw project.

ReyTec Innovation Projects verkent de buitenlandse markt

Ook buiten de landsgrenzen is ReyTec Innovation Projects actief. Op onze portfolio pagina leest u meer over onze succesvolle projecten in het Midden-Oosten en Italië. Andere focusgebieden waar inmiddels vergevorderde initiatieven lopen zijn de Verenigde Staten en Scandinavië.

Neem meteen contact met ons op!

Heeft u interesse in een nadere kennismaking met ReyTec Innovation Projects of wilt u weten welke oplossingen wij u kunnen bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend alle mogelijkheden met u te bespreken. Klik op Contact voor ons adres en telefoonnummer. U bent van harte welkom.
ReyTec Innovation Projects is uw partner als het gaat om échte innovatie – glashelder!