Nieuws berichten van Reytec Innovation Projects

renovatie transformatie tuincentrum naar Doorkas winkel te Hattem

In Hattem hebben we een oud tuincentrum gerenoveerd en getransformeerd naar een mooie Dorkas winkel. De werkzaamheden zijn uitgevoerd voor Welkoop Wezep in nauwe samenwerking met onze onderaannemer Richard Kort Kassenbouw. De daken en wanden zijn beplaat met sandwich isolatie panelen dus danig dat het gebouw weer voldoet aan eisen van deze tijd.

Floating farm Rotterdam in bedrijf

De koeien liggen heerlijk te dobberen in de haven van Rotterdam The floating farm is gereed wij hebben de complete opbouw vanaf drijflichaam , electrotechniek en installatie techniek verzorgt. Dit in nauwe samenwerking met Boer Albert en architect Klaas molen

Bouw Floating Farm Rotterdam in volle gang

De bouw van Floating Farm in Rotterdam loopt goed op schema  op dit moment is de bovenverdieping en dak gereed voor verdere installatie. De beneden inrichting wordt volop aangewerkt en binnen enkele weken zal ook deze gereed zijn zodat ook hier verder afmontage kan plaats vinden.  

ReyTec verzorgt kassenbouw Floating Farm

Het zijn interessante tijden voor ReyTec Innovation Projects. De opbouw van de floating farm in de Rotterdamse Merwe/Vierhaven is begonnen. Het drijvende lichaam, het onderstuk van het gevaarte, in onlangs aangemeerd. En Reytec is nu bezig met de kassenbouw van het project.Een floating farm… een wereldprimeur van grote omvang. Deze floating farm is nog maar het begin van een serie farms, stuk voor stuk juweeltjes van innovatie. Op deze eerste floating farm komen 40 koeien te staan, die goed zijn voor 800 liter melk per dag. De zelfvoorzienende boerderij gaat de stad Rotterdam voorzien van melk. Innovatieve kassenbouwReyTec Innovation Projects…

Iceman in de kas naar alle tevredenheid in gebruik

Wim Hoff alias the Iceman staat te genieten van zijn mooie kas , deze transformatie van oude boeren schuren naar "luxe" verblijfsruimte is zeer geslaagd

The greenhouse Utrecht

The greenhouse Utrecht Reytec heeft naar alle tevredenheid deze dakkas geleverd en gemonteerd De vertical farming-kas van tachtig vierkante meter ligt op de verdieping, naast de vergaderzalen. Hier worden groenten en kruiden voor de restaurantkeuken geteeld. Een vide in het paviljoen maakt de publiek toegankelijke kas goed zichtbaar vanuit het restaurant beneden. Ook grote groenwanden dragen belangrijk bij aan de beleving van The Green House. Het dak van het paviljoen is gevuld met zonnepanelen. Het sterke circulaire busines model van The Green House ligt ten grondslag aan het succes van dit project. Een intensief samenwerkingsverband tussen alle partners voor de…

De bouw van de Dakkas te Haarlem van start

De DAKKAS HAARLEM van start Ook voor de bouw van de kas zijn wij in gesprek gegaan met meerdere kassenbouwers. Voorwaarde voor ons was dat er ervaring was op het gebied van unieke projecten. Ons paviljoen moet een fijne plek worden voor mensen. Normale kassen die veel in Aalsmeer en het Westland te vinden zijn zijn specifiek gemaakt voor bloemen en gewassen die goed groeien onder gecontroleerde omstandigheden onder vel kunstlicht. Onze kas moet een fijne plek zijn voor mensen, die persoonlijk willen groeien door een verlichtend gesprek. Bij voorkeur bij gedempt sfeervol licht. Daarnaast is het gewenste binnenklimaat bij kassen…

Renovatie bedrijfsruimte , asbest verwijderen , sandwichpanelen en zonnepanelen monteren

    Van de oude bedrijfsruimtes zijn alle gevels en daken verwijderd. De daken waren asbest platen deze zijn door gecertificeerd bedrijf afgehaald en afgevoerd. Alle gevels en daken zijn voorzien van nieuwe sandwich isolatiepanelen tbv van een mooie uitstraling en goede isolatie. Hier door is de bedrijfsruimte weer geheel als nieuw en kan hij voorlopig weer heel veel jaartjes mee. Op de foto het beeld van kaal karkas en gereed helemaal strak.

Bedrijfsruimte loods

Bouw van bedrijfsruimte in Boskoop is bijna gereed op dit moment worden de gevels en het dak afgewerkt met windveren en nok profielen. De overheaddeuren zijn ook geplaatst en de loods is klaar voor gebruik. Dit project hebben we compleet uitgevoerd vanaf sloopt, heiwerk, vloeren, bouw loods  tot oplevering en ingebruikname.  

Nieuwbouw kas 11000m2 met diffuse glas gehard

Gestart met de nieuwbouw van een kweekkas 11000m2 in Noordwijkerhout kasdek met diffuus gehard glas voor beter klimaat en groei. In de kopgevel komt een deuren wand met 24 deuren zodat de ruimte volop benut wordt en er geen teelt ruimte verloren gaat. Kolom hoogte 5 mtr, 3ruitsluchting en diffuus glas. De Onderbouw staat grote zware tralies in de kop voor schuifdeuren wand met 24 deuren. De beglazing is in volle gang een geeft een zeer mooi beeld en goed klimaat. Ook nu de gevels nog niet geglaasd zijn kun je al merken dat het difusse glas zijn werk doet.

Bedrijfsruimte Zeelandplant compleet ingericht.

Bij de Zeelandplant in Grijpskerke is de laatste hand gelegd aan de terrein inrichting en afwerkingen met reclame. Hier is gebouwd een gebruikte kas met een bedrijfsruimte compleet opgetrokken uit sandwichpanelen. Hierdoor onstaat een mooi , stoer en strak plaatje welke bijdraagt aan de uitstraling van het bedijf Zeelandplant.

Entrance Groningen geopend door Koning Willem Alexander

De nieuwbouw van de Entrance is deze week op een feestelijke wijze geopend door Koning Willem Alexander. Reytec heeft hier de glazen gevels en overkappingen geleverd en gemonteerd. Uiteraard zijn wij hier trots op dat dit op koningswijze geopend is.

Greenco Tommies overdekking

Oude SDP dek van was aan vervanging toe hier is +/- 3500m2 dek vervangen voor nieuwe SDP x structure panelen. Greenco de Tommies kunnen er voorlopig weer tegenaan.  

Qatar Bridge volop verlicht

Qatar Bridge vol in de verlichting wat een zeer mooi eind resultaat geeft. Glazen vloeren, railingen , atriums en stalen constructies gemonteerd.

7000m2 bedrijfsruimte

Aan de Kubo geleverd 7000m2 bedrijfsruimte knikdek en gevels tbv van een tuinbouwproject in Australie. Dit is naar volle tevredenheid gemonteerd en een zeer strak resultaat. De kozijnen dienen nog gemonteerd te worden dan is alles gereed.