Reytec Innovation Projects - gesorteerd op datum: september 2014

Het project in Qatar is in volle gang. Op dit moment wordt er aangevangen met de montage van de glazen decks en glazen railingen. Deze constructies zijn zeer goed bruikbaar bij de renovatie van bedrijfsruimten, kantoorgebouwen en tuincentra. De werkomstandigheden zijn goed. De temperatuur is iets aan de hoge kant, maar dankzij goede kleding en veel drinken is het goed uit te houden.

De nieuwbouw van een gebruikte kas en bedrijfsruimte bij Zeelandplant verloopt voorspoedig. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de binneninrichting en daarna zal de verdere afwerking plaatsvinden zodat er weer een mooi en strak geheel ontstaat. In de gevel zit een gevelventilatiesysteem verwerkt van 40 meter voor een betere doorluchting van de kas.

Bij het project voor Holland Kruiden zijn we aangevangen met de bouw van een kas. De fundatie inclusief het heiwerk staat gereed. De kas die hier gebouwd wordt, is een gebruikte kas van 8 meter, die weer zo goed als nieuw zal worden opgebouwd. Deze kassen zijn ook zeer geschikt voor uitbreiding of renovatie van tuincentra.

ReyTec gaat wederom de grens over – deze keer niet ver weg. In Sint-Niklaas, in België, wordt het tuincentrum van Euroflora gerenoveerd. De daken, gevels en interieurs worden vervangen en met gebruik van de laatste technieken up-to-date gemaakt.

Eind augustus is ReyTec International begonnen met de montage van glazen railingen, loopbordessen en glazen koepels op de loopbruggen tussen twee eilanden in Qatar. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met Octatube.

In opdracht van de gemeente Westland wordt het dak gerenoveerd van de gemeentewerf Monster. Het oude dak is eraf gehaald en hiervoor in de plaats worden nieuwe sandwichisolatieplaten gemonteerd.