Glazen daken en gevels

Je merkt het dagelijks om je heen: zonlicht geeft energie! Uit wetenschappelijke studies blijkt dat werken bij daglicht mensen gelukkiger en productiever maakt. Architecten pakken dit gegeven op en zoeken naar manieren om meer licht en transparantie aan te brengen in ontwerpen voor kantoorruimten, scholen en zorgcentra. Constructies met glazen daken en gevels bieden een oplossing die niet alleen zorgt voor optimale lichtinval maar zich ook bijzonder goed leent voor een aantrekkelijk design.

ReyTec is dé specialist in bouwen met glas
In de afgelopen jaren heeft ReyTec Innovation Projects al veel industriële kassystemen omgewerkt naar luxe kantoorsystemen. Deze worden altijd op maat ontwikkeld en uitgevoerd met veiligheidsglas. De systemen zijn flexibel, in de tijd aanpasbaar en goed te combineren met traditionele bouw. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan toepassingen zoals binnentuinen en patio’s voor zorgcentra en ziekenhuizen. Bovendien zijn deze systemen bijzonder kostenefficiënt.

Overtuig uzelf!
ReyTec Innovation Projects nodigt u graag uit om een project uit de praktijk te komen bekijken. Recent hebben we bijvoorbeeld een kantorenpand in Rotterdam herontwikkeld. Dit vijf verdiepingen tellende monumentale pand is van een lege ruimte volledig door ons ingericht met onder andere systemen van staal en aluminium, gevernist voor een mooie glans.

U bent van harte welkom voor een inspirerende rondleiding!

 

 

Reytec - Glazen daken en gevels