Kas en Woning projecten

Haal het buitengevoel naar binnen! Met een serre, oranjerie of aanbouw van ReyTec Innovation Projects geniet u zomer en winter van een uniek ‘buitenverblijf’ in de stijl van uw eigen woning.

Schitterende architectuur voor een energiezuinig resultaat
Het innovatieve bouwconcept van ReyTec Innovation Projects combineert een oogstrelend design met de relatief lage kosten van kassenbouwtechnieken. Tegen een geringe investering profiteert u daarmee niet alleen van een lichte, aangename woonomgeving, maar verlaagt u bovendien uw energierekening. Zelfs een klein beetje zon zorgt namelijk al voor een aangename temperatuur in huis. Als extra verwarming voor in de winter wordt vaak een houtkachel geïnstalleerd, die zorgt voor snelle, directe warmte.

Sterk en duurzaam
Alle serres en kassen worden gebouwd met exclusieve toegangsdeuren, sterk en duurzaam veiligheidsglas en een gecoate onderbouw. Alle maatvoeringen zijn mogelijk, en de afwerking wordt geheel conform de stijl van uw huis uitgevoerd. Uiteraard zijn deze ontwerpen ook uitermate geschikt voor tuincentra, kassen en kantoren.

Zomer en winter genieten van een zonnige leefruimte – ReyTec maakt uw dromen waar!

 

 

Reytec - Kas en woning Projecten