Wim Hof Alias the Iceman  gaat de kas in !!!!

 

Onder luid applaus van bewonderaars wereldwijd heeft de Iceman vele records verbroken door de confrontatie aan te gaan met de kou. Met zijn uitdagingen trekt hij ook de aandacht van wetenschappers wereldwijd. De Iceman heeft aangetoond waar het menselijk lichaam toe in staat is zodra je je daar fysiek en mentaal toe zet

Hoewel Wim Hof het nog altijd als een uitdaging ziet om zijn prestaties te verbeteren, wil hij nu vooral anderen laten inzien welke vele lichamelijke mogelijkheden we onbenut laten. Met de juiste training en oefeningen kan iedereen zijn lichaam sterker en weerbaarder maken tegen ziektes.

Al vele mensen waaronder vele beroemdheden volgen zijn trainingen en oefeningen en hebben daar heel veel baad bij.

Om deze mensen beter te faciliteren en het goede binnen buiten gevoel te creëren hebben we een plan bedacht om 1 met de natuur te zijn maar toch nog klimaat beheersing te hebben waar kan je dat nu beter dan kan in een KAS .

 

In samenwerking met IWT architecten en Reytec Innovation projects zijn de plannen gesmeed en ontwerpen gemaakt voor de make over.

 

Oude schuur/hal opstallen worden volledig gestript en opnieuw opgebouwd.  De grote hal zal als kas gaan dienen deze zal worden bekleed met “luxe”kas profielen waarin isolatie glas gemonteerd wordt. Op het dek zullen doorlopende luchtramen van een breedkapper komen zodat ook de luchtings capaciteit groot is in samenwerking met de grote schuifdeuren kunnen div. temp bereikt worden.

Uiteraard in combinatie met een lekker ijsbad is wordt het goed vertoeven in het mooie kassencomplex